SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Selasa, 8 Jun 2010

KAMERA CAM ROSAK JE......

Huhuhu.cam ne ni, tengah syok2 amik gambar tuk blog, kamera cam rosak je.Amik2 gambar kualiti kurang elokla. Sebenarnya 01.06.2010 genap Adif 2 tahun, gambar yang diambil semua nampaknya kurang elok.Nanti kalau tengok2 leh masuk, aku masukkan lah gambar tu. Ada gak gambar aku kemas rumah n tampal 'sticker' dinding kat rumah. Semua tak dapat banyak gambar yang elok. Kamera tu ikut 'mood'. 'Time' nak amik saje2 ok lak. Tak tau la merajuk penye. Benda2 ni kadang2 pandai merajuk.Ntahla......

7 ulasan:

  1. Kamera dah rosak, apalagi beli baru lerr...hehe

    BalasPadam
  2. huhuhu.ada orang nak sponsper ke?hahaha.

    BalasPadam
  3. *silap la ejaan tu.hehehe.

    BalasPadam
  4. kamera rosak? xpe ada rezeki beli yg baru..

    mcm hjr sndiri lebih suka pakai camera h/phone, malas nak bwk camera digital, berat beg aje..hehe

    BalasPadam
  5. hajar : kamera hp yang dah rosak dulu, yang yang beli digital tu.hehehe.

    BalasPadam
  6. erm....... nak kena beli yang power punye kot.hahaha.

    BalasPadam
  7. espresi_af : orang leh demam, kamera sesakili demam gak..hehehe

    BalasPadam