SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Rabu, 16 Mei 2012

UITM DIHATIKU

Huhuhu....sedey, meremang bulu roma n rindunyer aku rasa bilamana terbaca wall's member tentang Uitm yang dah banyak berubah sekarang. Teringat masa kat sana, banyak kenangan.... Uitm, Shah Alam la mana lagi... Yup! Seksyen2... so sweet... milo cincau, burger, rojak adalah santapan kegemaran kami... Oh!tasik... pagi2...petang2 dok lepak ngan kawan2... Tenang je waktu tu... Dating? Ah! tu citer lain... tu kat perpustakaan. Hahaha.. Tak caya?betulla... Seronoknnye... Hope turun2 je Shah Alam, 16/6 ni.... Tempat pertama nak singgah tasik... Tapi tak tau la dah berubah belum kan... Nak mengimbau kenangan silam yang memang best kat situ :)

2 ulasan:

  1. tasek still sama...pegi icity best ..

    BalasPadam
  2. Ye ke tasik still same? Tak sabar nak gi :)

    BalasPadam