SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Jumaat, 29 November 2013

MOOD MENGEMBARA SUDAH TIBA - sebelum tu kerja mesti disiapkan!!! Chaiyokkk!!!

Yuhuu... hai semua.. lama tak N3 kan... ye la, lately aku agak busy la.. Busy ngan my online bussiness la apa lagi :-) So, memang always on9, leh kata time tido je off, selebihnya whatsapp, wechat, fb on  je.... cuma tu la tak de mase nak update blog... tapi haa... dalam lom menyempa tut, dah gatai lak tangan ni wat satu lagi blog tau... blog Adiella Lovely House yang lom lagi letak pic... yang ni takpe, sebab kalau sempat aku nak promote jualan melalui page lak, salah satu inisiatif terbaru.. mane lah tau de rezeki lebih melalui blog pulak... idea datang pun sebab sebelum aku buat blog tu, de sorang customer tanya baju sebab nampak satu baju aku post kat blog... Erm... bagus tak?

Oklah...actually saje je drop jap... kalau nak tau cepat mengenai aku, kenalah add wechat sebab rajin post moment... Hehehe..See ya, aku nak siapkan kerja sebab minggu depan dah nak becuti seminggu... pe lagi... holiday... Semoga perjalanan aku sekeluarga sentiasa di lindungi Allah, dilancarkan perjalanan serta dipermudahkan segalanya......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan