SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Khamis, 26 Disember 2013

DOUBLE STEMCELL - share tuk kebaikan bersama

Ok... hari ni aku nak kongsi tentang supplemen yang baru je aku ambil dan menjadi ahli... apa lagi kalau tak yang tengah hot, famous, popular disesetengah kawasan ni... Penah dengar? DOUBLE STEMCELL... buat pengetahuan semua, aku ni bukanlah seorang yang suka makan supllement2 ni, tapi aku dapat rasakan yang DOUBLE STEMCELL lain sikit, banyak kelebihan & kebaikannya... Ni gambar DOUBLE STEMCELL ni kalau korang lom penah tengok...

1 pek Double Stemcell

14 bungkusan kecil (1 pek)

Apa yang aku nak kongsi ialah Kebaikan dan kelebihan double stemcell ni... Kalau korang search memang banyak & di sini aku nak letak apa yang de pada pencarian aku k...

Keistimewaan Produk:
  • Eklusif penggunaan 2 jenis sel stem-Sel Stem Epal dan Sel Stem Anggur
  • Formula yang sempurna-memastikan produk berkesanan hingga maksima
  • Di import dari Switzerland-bahan mentah Sel Stem Epal dan Sel Stem Anggur
  • Kaedah Pengekstrakan (PhytoCellTec)-satu teknologi yang tinggi
  • Penganugerahan Innovasi 2008 di Eropah
Kebaikan Produk:

  • Melindungi kulit daripada terkena pancaran UV yang boleh merosakkan sel-sel kulit.
  • Membantu meningkatkan daya penyerapan kolegen.
  • Meningkatkan stamina fizikal dan peringkat tenaga.
  • Membantu membaiki  dan pertumbuhan sel-sel baru.
  • Membantu membaiki sistem imuniti.
  • Membantu mengurangkan kedut pada kulit muka.
  • Membantu menguatkan sendi dan tulang.
  • Mengurangkan risiko kanser.
  • Melambatkan penuaan.
  • Melaraskan pH dalam badan.
  • Antioksidan.
Ada yang memberi penerangan seperti dibawah...

Kelebihan produk Double Stem Cell?


DOUBLE STEM CELL berupaya mengatasi, merawat serta mencegah masalah & penyakit disamping bertindak membetul dan membaikpulih sel-sel yang rosak yang menyebabkan ia tidak berfungsi dengan betul.

Apabila sel-sel telah pulih dan menjadi kuat, sistem tubuh akan kembali berfungsi dengan efisyen dan normal, maka fungsi 'antibody' dan sistem imun, hormon serta proses nyahtoksin menjadi lebih sempurna dan efisyen menyebabkan punca-punca penyakit dapat dipulihkan. Inilah yang menyebabkan sistem badan berjaya memulihkan penyakit, melambatkan proses penuaan dan kita kekal sihat.

Antara kebaikan pengambilan Double Stem Cell untuk semua (tidak kira lelaki atau wanita)

  • Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka. 
  • Membantu menguatkan sendi dan tulang. 
  • Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit. 
  • Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung. 
  • Mengurangkan risiko kanser. 
  • Membantu menigkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan. 
  • Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri. 
  • Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya. 
  • Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit

Lagi kebaikan pengambilan Double Stem Cell untuk WANITA

  • Membantu memejalkan (firming) payudara.
  • Amat sesuai untuk ibu selepas bersalin dan berpantang kerana ia mampu merawat rahim dengan mempercepatkan proses pengecutan rahim serta mampu mempercepatkan lagi pemulihan akibat luka bersalin.
  • Membantu mengetatkan Miss V kita, malah mencantikkannya seperti anak dara.
  • Menambah rangsangan seksual suami isteri.
  • Membantu menyuburkan dan boleh membantu proses mendapatkan zuriat ( Insya Allah dengan izin Allah SWT)
  • Kebaikan paling ketara ialah BEAUTY SKIN.. ia membantu menghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat, malah wajah akan lebih cerah, berseri seri dan cantik

Ok... ni antara ayat2 yang aku copypaste dari pencarian aku k... jadi, kalau de sesape yang terlihat blog aku ni n tengok cam entri die, memang aku copypaste pun.. minta kebenaran ye... So hope sebulan lagi akan nampak hasil keberkesanan penggunaan supplement ni sebab aku sendiri menjadikan diri ini testimoni... biasalah, orang berniaga cam aku, aku kenalah try dulu kan :-) 

Ha...kalau de sesiapa berkenan nak tau lebih lanjut boleh... PM terus ke inbox  https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse  atau SMS/WeChat/WhatsApp 0177298847 adiella82. Sila ke laman page dan sudi2 like ye https://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse

BLOG JUALAN ADIELLA LOVELY HOUSE - http://adiellalovelyhouse.blogspot.com



Huhu... sebenarnya sedih melihat blog aku yang semakin terabai ni... Dek kerana ade blog baru, blog ni la yang terpaksa berkorban..huhu.. tapi takpe, ada mase aku akan cuba update semua sekali...tak nak da senyap2 ni... azam tahun baru la kononnye...hehe.. 

Dah alang2 ni, aku promote je la kan..haa.. ni kalau korang rase nak cuci mata ngan tengok baju2 tu leh la follow ye.. http://adiellalovelyhouse.blogspot.com