SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Sabtu, 20 Jun 2015

ADELIA COLLECTION - Koleksi baju Fathiah la..heheSelamat menjalani ibadah puasa ya semua.. erm.. tetibe je kan, setelah setahun lebih menyepi diri..hehe.. Actually banyak gak nak dikongsi tetapi disebabkan kekangan masa ( entah ape yang busy sangat pun aku tak tau la), tu yang pe2 update kat moments WeChat jer :-) Haa... hari ni pun macam rajin jer... macam terlebih masa jerkan... nak entry pulak baju2 yang baru dibuat tuk Fathiah.. Oh ya.. yup! Blog akan dikemaskini secara berperingkat.. kenapa? Why? Untuk pe? Hehe.. adalah.. tapi memang akan ada entry & pic yang akan didelete ya..

BLOG SEDANG DI NAIK TARAF & DIKEMASKINI

Lama sungguh aku da tak berblog ni.. so nk umumkan sekarang blog sedang dikemaskini..hehe.. insyaAllah ke arah paparan yang lebih baik..