SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Khamis, 28 Julai 2011

KURSUS INDUKSI UMUM & KHUSUS DI SLAK, KUALA MUDA

Ingatanku pada kursus ini masih terpahat di dalam hati. Memang mula2 tu kurenglah sikit sebab tak kenal maka tak cinta. Eh!!!!! sabaq (bak kata orang Utara), bukan cinta tu la. Cinta yang bermaksud kasih sayang yang terbatas dek kerana kawan2...faham tak? cam tak faham je korang ni. Takpe lah, asal aku faham dah la. Hehehe.


Masih ku teringat mandi kolah, tidur di dom, berjoget, menyanyi bersama, dikejutkan dengan kek harijadi, bergetar tangan masa presentation, pengucapan awam dan menangisi perpisahan yang dirancang.


Semua tinggal kenangan yang pastinya akan ku semat sebagai salah satu kenangan abadi. Aku akan cuma meletakkan seberapa banyak gambar yang boleh untuk tatapan pembaca setiaku dan aku sendiri.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan