SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Ahad, 11 November 2012

TEMUDUGA TERBUKA SUKARELAWAN POLIS - 10 & 11/11/2012

Sorry sangat2 pada sesiapa yang berminat sebab aku lambat info. Bukan sebab aku ni slow, tapi sebab aku ni teramat bz sejak kebelakangan ni sehinggalah suku tahun atau setengah tahun 2013 nanti. Haa... bz kan aku. Yup!!! masih belum terlambat pada sesiapa yang berminat nak jadi sukarelawan polis sebab sekarang (semalam & hari ini) sedang berlangsung temuduga terbuka bagi pengambilan sukarelawan polis di IPK Johor. Untuk lebih keterangan bolehlah call IbuPejabat Kontinjen Johor minta sambung kat Bahagian Hal Ehwal Awam (HEA). Kalau tak silap PMR pun leh minta. Yang penting dinasihatkan, pakailah baju elok sikit, rambut kasi sisir elok2 k.. So, Semoga berjaya.....


P/S : Masih lom terlewat kalau sekarang baca sebab rasa sampai ke petang hari ini masih ade lagi, tapi petang esok takde ye :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan