SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Khamis, 25 Oktober 2012

TAPI BAGAIMANA.... PROF. AMMAR

Ermmm....hari ni hati tak keruan la. Pagi tadi abis 10% dari member whatsapp aku kacau ucap selamat menyambut hari raya aidiladha. Mesti pelik dieorang kan... Ntahla, dapat halfday pun masih tak fokus dengan apa yang aku perlu n hendak buat. Sedangkan rumah ni perlukan aku untuk persiapan balik kampung menyambut raya. Hati ni sangat2 tak menentu. Ntah apa yang telah menggangunya. Mungkinkah persoalan tentang LNPT yang mula rancak dipersoalkan dan ketandusan idea untuk mereka ayat dalam utusan2 yang perlu di beri perhatian. O....boleh ke Prof. Ammar ni jawabkan?

Ammar... sibuk sangat nak pakai cermin mata aku :)

Ketawa pulak dia.... Mama tanya ni sayang...

Erm...berbalik pada citer tadi, cam ne nak buat ni ek... Aku sedar, tapi bagaimana? Bagaimana nak mulakan... bagaimana nak hentikan? Bagaimana nak buat jari jemari ni tak mengganggu sesiapa di saat hati ni bercelaru cam ni. Oo... Sape boleh tolong... Bila menyentuh soal hati ni susah betulla. Dipaksa lain pula jadinya...Erm... Nak legakan hati ngan tengok muka anak2 la. Agaknya tu salah satu cara yang boleh menimbulkan kesan kot :) Yess!!! i will try ;PTiada ulasan:

Catat Ulasan