SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Khamis, 7 Jun 2012

BOLA TAMPAR LA PULAK....


Mane pemain ni?


Balik la....


Haa... ni baru betul.

Hehehe...cam tu la. Selasa malam rabu baru ni sepatutnya ada perlawanan bola tampar antara FKE ngan fakulti mana ntah. Tapi kami datang2, tempat kosong. Budak2 FKE ade, budak2 fakulti lawan tu tak hadir. So, pe lagi.... balik... 

Malam tadi ade lagi satu perlawanan. Oleh kerana Ahmad dah ajak, ikut je la.... Hehehe. Tapi apa yang jadi malam tadi? Masuk je set ke 3 kot, Ahmad kata balik sebab die je asyik tengokkan Ammar. Hahaha...bukan pe, ramai lelaki, takkan aku nak ke sana sini kejar Ammar main bola. Turn Ahmad la kan... Lainla perempuan yang main. Sorry ye sayang :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan