SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Rabu, 24 Julai 2013

01 JULAI 2013 MEJA KOPIKU SAMPAI - Sukerrr.......

Selamat tengahari semua...... Puan Farraa, Puan Farraa...... bila dah dapat masa update blog dari malam sampai ke malam N3 yekk. Hehehe. Oklah, kita tinggalkan jun, kita masuk lak Julai ye kengkawan. Untuk rancangan ke 4 aku, aku nak tukar meja. Dan aku suka, berkenan, minat sangat ngan meja ade gambar kopi kat bawah sekali ni tau.

Gambar meja lama yang dijual kat kedai terpakai cuma dapat RM50. RM50 pun RM50 la sebab nak bagi sedara mara semua jauh, nak stay kat rumah ni, dah penuh barang, takde ruang da, nak buang, sayang.......

Inilah mejanya...... mungkin korang tak perasan ada gambar cawan kat kerusinya. Syukur sangat sebab bila dah guna, memang bagus sangatla beli meja ni. Kenapa aku cakap macam tu? Sebab kami tau la kenape. Hehehe.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan