SELAMAT DATANG KE BLOG FARADILA

Selamat datang ke halaman blogku.Terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit masa anda yang amat berharga untuk membaca dan mengikuti blogku ini. Tiada apa yang ada disini melainkan luahan hatiku ini.Sekiranya ada yang terasa hati atau apa sekalipun, anggaplah ianya tiada kena mengena dengan diri anda atau sesiapa pun melainkan diriku ini.Maaf dipinta andai tersilap bicara, terkasar bahasa atau apa sahaja.Senyum-senyum selalu.Selamat mengikutinya.Terima kasih.

Selasa, 23 Julai 2013

01 JUN 2013 MASUK TARAF PENCEN - Dalam hati, leh ler keluar KWSP :-)

Oklah.......selamat semua. Skrang aku nak mulakan N3 seawal 01 Jun k. Sebenarnya pada hari tu aku sangat2 bersyukur kerana telah dimasukkan ke dalam taraf berpencen. Kalau korang nak tau, inilah yang dinanti-nantikan oleh aku. Bukan sebab dah leh keluar KWSP, tapi sebab utama aku nak berkhidmat dalam kerajaan adalah pencen. Aku sedar yang aku tiada kebun, mungkin lom ade rumah sewa n macam-macam aset lain yang leh beri hasil bila dah tua kelak. So, ade takde pencenlah yang orang kata ade pendapatan bulanan nanti.

Oh, ya! Tarikh ni birthday Adif yang ke 5 Tahun gak tau....... Selamat menyambut hari lahir yang ke 5 sayang. Mama doakan Adif sentiasa di lindungi Allah hendaknya. Hadiah? Mama masih mencari.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan